Americká lektorka ve výuce

My name is Lauren Houchens and I am from the state of Vermont in the US. As part of the Fulbright program, I will be living in Slavičín and working as an English teaching assistant for the next year. I’m very excited to work with students during class and after school for speaking practice and reading clubs. In my free time I look forward to biking and hiking through the Czech countryside.

(Jmenuji se Lauren Houchens a pocházím ze státu Vermont v USA. Díky Fulbright komisi mám příležitost strávit celý školní rok ve Slavičíně a pracovat zde jako asistentka v hodinách angličtiny. Moc se těším na práci se studenty nejen ve třídách, ale i v odpoledních kroužcích konverzace a čtení a ve svém volném čase na poznávání okolí jak vyjížďkou na kole tak i procházkami přírodou.)

P.A.R.K Cambridge exam centre - Autorizované centrum zkoušek Cambridge EnglishSCIO - certifikát pro školy - GJP a SOŠGymnázium Dubnica nad Váhom - partnerská školaEvropské strukturální fondyNadace Jana Pivečky ve SlavičíněMěsto SlavičínRegionální rada regionu soudržnosti Střední Morava