Spolupráce s British Council

GJP & SOŠ Slavičín uzavřely dohodu o spolupráci s British Council a staly se účastníkem věrnostního programu Advantage. Vstupem do programu se škola zařadila do exkluzívní skupiny partnerů, kteří jsou oprávněni používat logo British Council Partner Institution, účastnit se odborných seminářů, využívat různé výukové materiály, nebo čerpat z balíčku slevových benefitů. Velkou výhodnou je rovněž možnost hromadné registrace žáků k jednotlivým zkouškám a dosažení mezinárodně uznávaného certifikátu z angličtiny.

Kandidáti, kteří úspěšně složí jazykovou zkoušku a obdrží certifikát B2 (FCE) nebo C1 (CAE), mohou touto zkouškou nahradit maturitní zkoušku z angličtiny. Termíny registrací a výše poplatků jsou zveřejněny v akreditovaných centrech, a to vždy aktuálně k danému období. V současné době probíhá hromadná registrace na podzimní termín zkoušek ve spolupráci s centrem GJŠ Zlín.

Více informací zde.

P.A.R.K Cambridge exam centre - Autorizované centrum zkoušek Cambridge EnglishSCIO - certifikát pro školy - GJP a SOŠGymnázium Dubnica nad Váhom - partnerská školaEvropské strukturální fondyNadace Jana Pivečky ve SlavičíněMěsto SlavičínRegionální rada regionu soudržnosti Střední Morava